Barebells Milkshake Chocolate: Forfriskende med 24 gram protein

Læsetid: 1 minut

Barebells Forfriskende protein milkshakes, er beregnet til dig, som har brug noget til den søde tand og har brug for hurtig energi til træningen. Barebells protein milkshakes indeholder intet sukker og er 100% laktosefri.

Barebells er p.t. en af de førende inden for protein milkshakes, man kan både finde dem herhjemme og i udlandet. De findes hyppigst i supermarkeder m.m. Hvor de også har andre produkter i hylderne. Samtidig er de fyldt op i de fleste fitness-centre. Men her er valgtet stort? og Prisen er samtidig ikke den bedste.

Hvad skal man vælge før man køber en protein shake og hvad skal man gå efter?

Til at starte med vil jeg fortælle lidt om Protein, Protein er et livsvigtigt næringsstof, som vores krop bare SKAL have. Kroppen har brug for det så den kan opbygge frisk muskelvæv og producere hormoner, enzymer.

Hvorfor er protein nødvendig, når jeg træner?

Protein sætter skub i processen efter en hård træning, og fungerer som byggesten. Vil du have større muskler, er protein en vigtig grund faktor

Er det så nødvendigt at drikke proteinpulver efter en lang og hård træning?

Nej, det behøver du ikke, alle kosttilskud er der ikke noget magisk ved, du kan somsagt få de proteiner gennem almindelig hverdags mad. Men dette er blot en smutvej til de proteiner du har brug for.

Næringsindhold i Barebells Milkshake Chocolate per 100 ml (per 330 ml)

ENERGI232 kJ (766 kJ)/55 kcal (182 kcal)
FEDT1,3 g (4,3 g), heraf mættede fedtsyrer 1 g (2,6 g)
KULHYDRAT3,5 g (12 g), heraf sukkerarter 3,4 g (11 g)
PROTEIN7,3 g (24 g)
SALT0,21 g (0,69 g)
5 (100%) 2 votes

Post Author: Benjamin Jørgensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *