Vægtveste: De bedste i test

Læsetid: 3 minuter

X-Style Vægtvest: Til Sport

X-Style Vægtvest til løb

X-Style vægtveste er beregnet til folk, der savner at udfordre sig selv. Om det så er løbetræning, cykling eller det tredje. Er dette helt klart den billigste og mest effektive investering til ens træning.

Du tænker nok hvad fordelene er ved en X-Style vægtvest, så her er en liste over fordelene ved en X-style vægtvest:

 • Blød i remmene
 • Billig
 • Alle veste er designet og beregnet til udholdenhedsport
 • Forskellige størrelser (5kg, 8kg eller 10kg)
 • Materiale
 • Let Lukkemekanisme og åbne
 • komfortabel
 • Nem at have med over alt

Hvis du gerne vil have mulighed for at justere vægtbelastningen, er X-Style vægtvest ikke det bedste valg. Vesten findes nemlig kun i bestemte størrelser, altså en 4, 5 eller 10 kg. version, uden mulighed for at kunne justere vægten.

Produktet er henvendt til dig, der enten dyrker sport, så som cykling eller træner i din lokale fitness center, og vil have et ordentligt resultatet, efter din træning.


Kettler Vægtvest: 10kg

Kettler Vægtvest 10kg, hvis man sammenligner Kettler den forrige vest på listen, så er den store forskel her at vægtbelastningen er justerbar.

Vægtvesten er nemlig udstyret med 8 vægtklodser, som hver især vejer 1,2kg, hvilket betyder at vægten nemt kan justeres fra 1,2 til 10 kg.

Ellers så har Kettler Vægtvest samme fællestræk som X-Style, udover prisen.

cPro9 Justerbar Vægtvest: 30kg

cPro9 Justerbar vægtvest som fås i 30kg. Vægtvesten her er fremstillet i høj kvalitet, som foreklar dens pris, og her tales der klodser med 900 gram hver, her er der frit mulighed for at juster den. Vægtvesten her er god, da den kan tilpasses til en hver. Denne Vægtvest er til dem der virkelig vil mærke forskellen, og vil prøve sig i kræft med en vægtvest.

Generelt Om Vægtveste.


Hvad er funktionen tænker du nok?

 • En vægtvest er en vest med skræddersyet vægt efter behov. Der findes forskellige modeller, men de har alle vægte i sig og på den måde øger det din samlede kropsvægt. En vægtvest er derfor god, når du vil udfordre dig selv lidt ekstra i din træning.

Hvilke steder træner jeg med en kropsvægt?

 • Når du får en vægtvest på, vil vægten fra vægtvesten i starten gøre dig langsommere og mindre udholdende. Dermed bliver det hårdere og hårdere for din krop.
 • De ekstra kilo du får på giver en mere effektiv træning, som du i begyndelsen skal mærke for alvor. For med den ekstra vægt fra vesten, skal du ikke længere løfte din egen kropsvægt, men også de ekstra kilo vesten vejer.
 • At træne med en vægtvest er en proces, de ekstra kilo kræver tilvænning af kroppen, men giver dig til gengæld også et flot resultatet. Således træner du mere effektivt og din udholdenhed og muskelstyrke bliver forbedret, når du anvender en vægtvest.

Vægtvesten i hele taget?

 • Vægtvesten er en god løsning for dig, som har brug for ekstra modstand i din træning, og samtidig er den budget venlig.
 • Den kan bruges når som helst, og hjælper dig samtidig til at nå dit resultatet.

Kender du det, du ser nogle i fitness centeret med disse væste. Du tænker straks hvad hjælper de dog med? Vægtvesten øger din udholdenhed og styrke. Før du tager stilling til om du skal købe dig en vægtvest, er det vigtigt at du sætter dig ind i dit nuværende fitnessniveau. For hvad hjælper det at købe en vægtvest hvis du intet får ud af den.

Når du har overvejet om vægtvesten er noget for dig, så skal du nu overveje vægten på vægtvesten. Her er det vigtigt at du kender din grænse, her kan du til fordel købe en vægtvest som kan tilpasse vægten. Det er vigtigt at starte stille og roligt ud med vægtvesten, det vil aldrig være en god ide at starte med de tungeste belastninger, da det til sidst kan give muskelømhed og muskelskader. Det er vi slet ikke interesseret.

Grunden til at man vælger at investere i sådan en vægtvest er for at øge ens intensitet i træningen. Er dit mål at udfordre dig selv, så er vægtvesten vejen frem. Somsagt anvendes vægtvesten i alle former for træning, fitness og genoptræning.

For at komme tilbage til hvad en vægtvest er: Så er det en vest der er beregnet til en række forskellige kropstyper og størrelser. Du skal se en vægtvest som en ekstra gadget til din træning. Hvis man skærer det ud i pap, så er det simpelthen en vest, der er lavet af massivt materiale. På vesten kan du finde lommer som er beregnet til tilføjelser iform af små poser eller andre små vægte. Så vægtevestens formål er altså tilføje ekstra vægt til træningen. Som er med til at øge hastigheden og smidigheden i træningen.

Selvom vægtvesten er mest anvendt ved løb og crossfit. Kan du altså stadig bruge den når som helst. Vægtvesten er ikke beregnet til sportsudøvere eller andet. Du kan altså altid bruge en vægtvest i hverdagen. Der har også været meget forskning om hvormeget vægtvesten nu hjalp. Forskningen viser at, forbrugeren kan opnå mange flere og bedre resultater ved brug af vægtvesten til sin træning.

Tænk på den løbetur du gennemfører hver morgen, tænk hvis du gentog de øvelser med en 10kg vægtvest. Dette vil øge din træning, mens du brænder mange flere kalorier af på kortere tid.

Vægtvesten har også en funktion i opvarmningen, de opvarmnings procedurer der er, stiger når man har en vægtvest på. Opvarmning med en vægtvest øger altså udholdenheden.

5 (100%) 1 vote

Post Author: Benjamin Jørgensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *